Hoe het allemaal begon

Over Lucas Crystals

Hallo, ik zou je graag persoonlijk willen bedanken voor het bezoeken van mijn website over kristallen.

Ik ben Lucas een kristal-vriend en webdesigner bij IT2day.nl met een leuke hobby genaamd Lucas Crystals.

Een paar jaar geleden is mijn enthousiasme voor kristallen geboren toen ik mijn allereerste handgemaakte kristallen schedels en beeldjes vanuit het buitenland kocht. En nu, een paar jaar later, doe ik beide dingen waar ik het meeste van houd. Websites en webshops bouwen en nieuwe connecties maken met (spirituele) mensen met liefde voor kristallen. Een mooiere combinatie kan ik niet wensen.

Biggest Amethyst Geode - Lucas - Lucas Crystals

Voordelen

Snelle Levering en met Track & Trace

Lucas Crystals gebruikt PostNL voor nationale en internationale levering met track & trace. Levering binnenland in 1 á 2 werkdagen.
Internationaal bezorgen is inclusief verzekering van goederen tot € 500.

Uitstekende Wereldwijde Verzending - Behandeld met Zorg en Verzekerd

Ik verstuur persoonlijk elk product met speciale aandacht, liefde en zorg. Ik gebruik daarbij als inpak materiaal o.a. papier, bubbeltjesplastic, schuimpjes en luchtkussens.

Bezoek voor meer details de klantenservice pagina.

Fantastische Klantenservice - Niet tevreden? Geld terug!

Als je niet tevreden bent met de producten, laat het mij dan zo snel mogelijk weten na de bezorging (binnen 14 dagen), en ik geef je een complete vergoeding. Lees de voorwaarden en neem alsjeblieft contact met mij op voor instructies.

Comments are closed.