Een Prachtige Collectie

Een Prachtige Collectie

-

Op zoek naar de beste kristallen en kunstwerken

Ik hou van shoppen, niet alleen voor mijzelf maar vooral voor anderen. Ik heb een oog voor kunst en detail. Wanneer ik op bezoek ga naar een groothandel of een beeldhouwer is het alsof ik naar een snoepwinkel ga. Ik kies zelf de beste kristallen beeldhouwwerken, sieraden en kunst uit op gevoel, liefde en vibratie.

Wat heb ik voor u geselecteerd?

Lucas Finest Petrified Wood Palm Tree Arizona

Versteend Palmboom hout uit Arizona

Versteend hout, ook aangeduid met de Engelse term petrified wood, is een soort fossiel: het bestaat uit fossiel hout, waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen (meestal silicaten, zoals kwarts), met behoud van de structuur van het hout. Het proces van verstening gebeurt onder de grond, wanneer een boom bedolven raakt onder sediment, en kan miljoenen jaren duren. Grondwater dat langzaam door de bodem sijpelt, zet mineralen af waar de lignine en cellulose wegrotten. Als de afzetting en rotting even snel gaan, blijft de vorm van de cellen behouden.

De kleinste details kunnen worden vereeuwigd. Versteende jaarringen en verschillende weefsels kunnen tot op microscopisch niveau worden getraceerd. Versteend hout heeft een hardheid van 7 op de hardheidsschaal van Mohs, hetzelfde als kwarts.

Verkrijg dit mooie kunstwerk voor in uw huis of kantoor!

Dit pronkstuk is uniek met een prachtige patroon dat mij aan Yin Yang, oftewel ‘balans’ doet denken.

Tibetan Dorje / Vajra Healing Wand Top Cosmic Energy

Tibetaanse Dorje / Vajra Healing Scepter

Gebruik deze prachtig vormgegeven Dorje / Vajra healing scepter om onwetendheid weg te nemen, voor het bereiken van wijsheid, in het krijgen van verdiensten en het maximaliseren van spirituele verlichting.

Vajra

Vajra is het Sanskriet woord voor zowel bliksemschicht als diamant en wordt als ritueel of spiritueel attribuut beschouwd, voornamelijk in het boeddhisme maar ook in het hindoeïsme.

In het Tibetaans luidt het gelijknamig woord dorje dat ook veel als mannennaam voor komt in Tibet en Bhutan. Het verwijst vaak ook naar een kleine scepter die door Tibetaanse tantrische beoefenaars in de rechterhand wordt gehouden tijdens ceremonies, en waarmee ook een aantal beelden van de Boeddha zijn toegerust.

 

Lamp van Seleniet XXL

Selenite Crystal light tower

Dit is de grootste lamp van Seleniet die momenteel te verkrijgen is. Deze exacte lamp zoals afgebeeld is degene die u ook krijgt.

Deze prachtige lamp met een warme kleur weegt meer dan 5 kilo. Mocht u wit licht willen hebben dan adviseer ik u om een LED lampje wit aan te schaffen.

Deze lamp zal er erg mooi uitzien in uw woonkamer, of misschien op uw bureau. Een echte blikvanger voor in uw huis!

Deze steen is genoemd naar de Griekse maangodin Selene; ‘seleniet’ betekent ‘maanachtige gloed’. Seleniet heeft een heel fijne vibratie, maakt de geest helder en biedt toegang tot engelenbewustzijn. Dit kristal verankert het lichtlichaam in de aardevibratie. De zuiverste doorzichtige witte seleniet heeft een etherische kwaliteit en zou de ruimte tussen licht en materie bewonen.

Vlinder van Labradoriet (ongepolijst)

Labradorite Butterfly Unpolished

Wat een prachtige vlinder van Labradoriet. Een mooie aanwinst voor uw verzameling!

Een vlinder staat symbool voor verandering en persoonlijke transformatie. Een tweede betekenis van de vlinder is over het vinden van vreugde in het leven en lichtheid van het bestaan.

Labradoriet (spectroliet)

Labradoriet, een steen van transformatie, bereidt lichaam en ziel voor op het verrijzingsproces. Deze zeer mystieke en beschermende steen verhoogt het bewustzijn, buigt ongewenste energieën van de aura af en voorkomt daarmee een energielekkage. Hij houdt esoterische kennis vast en neemt u mee in een andere wereld of in andere levens. Dit kristal helpt angsten en onzekerheden en het occulte afval van vorige teleurstellingen uit te bannen, en vergoot het vertrouwen in het universum. Labradoriet verwijdert projecties van anderen, ook denkvormen die in de aura vastzitten. Met labradoriet worden analyse en rationaliteit in evenwicht gebracht met innerlijk zien. Labradoriet is een nuttige partner bij verandering: hij geeft kracht en volharding.

 

Comments are closed.